MASSATGE INFANTIL

BENEFICIS DEL MASSATGE INFANTIL

Les paraules massatge infantil engloben una serie de tècniques de tacte, veu i mirada, que s'ha anat entrelligant, donant una estructura prou encertada com per constatar uns beneficis per a pares i mares i/o cuidadors i els seu infants. Aquests beneficisno es queden tan sols en l'àmbit fisiològic, sinó que arriben més enllà, on les fibres sensiblesdel sistema emocional són estimulades i enfortides per poder crear un marc de confiança, seguretat i acceptació emocional. Això afavorirà un creixement més equilibrat en tots els àmbits de la seva persona.

COM ENS POT AJUDAR EL MASSATGE INFANTIL?

  • Son: ajuda a harmonitzar el patró de la son del nadons.
  • Còlics i gasos: la tècnica de massatge ajuda al nadó a regular i afavorir la maduració del sistema digestiu, a l'hora que ens ajuda a entendre els factors emocionals dels còlics del bebè.
  • Relaxació: per a nens extremadament inquiets o molt sensibles al massatge, és una eina valuosa per ajudar-los a autorregular-se.
  • Sistema respiratori i immunològic: el massatge ens dóna eines pràctiques, naturals i no invasives per ajudar els nostres fills a superar els refredats, a més d'enfortir les seves defenses.
  • Enfortir els vincles afectius: necessari en casos de nens prematurs, adoptats, amb necessitats especials o que han patit una separació mare-fill després del part.

Galeria
Demana hora