MINDFULNESS

MINDFULNESS - Què és?

"Podem transformar les nostres ments per a ser com l'aigua en calma, al voltant de la qual els éssers vius es reuneixin i puguin veure els seus propis reflexes i viure per un moment una vida més clara, i potser més ferotge degut a la nostra calma" - William Butler Mindfulness es tradueix a l'anglès de la paraula sati en la llengua pali, que significa consciència, atenció i record. A mesura que es va utilitzant aquesta tècnica en psicoteràpies s'amplia el significat i se li atribueixen altres qualitats: el no jutjar, l'acceptació i la compassió.

Mitjançant tècniques com la meditació la persona aconsegueix una atenció o consciència plena del moment present, sense judicis i amb acceptació total.

El cor de les intervencions basades en el mindfulness reposa en un silenci profund, una tranquil·litat i una obertura propis de la consciència pura. Les conseqüències d'aquest cultiu poden anar més enllà  de la reducció dels sí­mptomes en diferents malestars psicològics i malalties físiques, defineixen noves maneres d'estar en el cos i en el món encaminant a la persona cap a la salut i el benestar.

Psico Alter i Alter Salut ofereixen l'oportunitat per a submergir-se en l'atenció plena com a activitat setmanal.

Dimarts de 11h a 12h

Dimecres de 18:30 h a 19:30 h

 

Galeria

Demana hora