Monitor de Chi Kung (Qi Gong)

Curs bàsic de formació de professors de Qi Gong, nivell Monitor. En aquest curs s'aprenen les bases i els estils més bàsics i populars del Chi Kung.

PROGRAMA:

- Lian Gong
Mètode per a la prevenció amb gimnàstica, de la rigidesa de músculs, tendons, ossos, i de la circulació de Qi i Xue en general.

- Ba Duan Jin Vuit exercicis del brocat de seda (vuit postures dempeus i vuit postures asseguts), sèries d'exercicis molt populars a Xina per conservar la salut i augmentar l'energia.

Shi Ba Taiji Qi Gong
18 Exercicis de Chi Kung creats pel famós Mestre Lin Hou Sheng, que els utilitza com a teràpia en els seus tractaments de Chi Kung.

- Hun Yuan Qi Gong 12 Exercicis de Chi Kung, del Mº. Feng Zhiqiang, que tenen com a base ajudar a estimular i mobilitzar l'energia vital (Qi) en el cos.

- Song Gong 12 Exercicis de soltesa i/o relaxació del Mº. Huang Zhenhuan, exercicis per a les principals articulacions del cos.

A més: Meditació, Zhan Zhuang Gong, diverses postures estàtiques (l'abraçada de l'arbre i d'altres, treball de Xiao i Dóna Zhou Tien) i tot sobre la metodologia i desenvolupament de les classes.

Com a material d'estudi, es lliurarà un dossier.

En finalitzar el curs, s'examinarà d'aquest programa de forma pràctica i teòrica.

De no superar-se l'examen, es pot repetir en properes convocatòries, sense pagament addicional.

S'estendrà titulació per la Associació Espanyola de Tai txi txuan.

Durada de 72 hores, distribuïdes en nou caps de setmana.
Dissabtes o diumenges de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
 o altres opcions.

Impartit per Toni Camps, es dedica a l'ensenyament i la formació de professors de Tai Chi (Tai Txi) i Qi Gong (Txi Kung) des de fa més de 30 anys. 

Les matrícules es deixen obertes fins a completar les places de cada curs.

Galeria
APUNTAT-HI