HOMEOPATIA

L'homeopatia és un mètode terapèutic que utilitza les substàncies medicamentoses, en dosis mínimes, que produirien els mateixos símptomes o similars de la patologia a tractar.

L'objectiu del tractament homeopàtic és activar les defenses de l'organisme de forma suau i permanent, impulsant la força vital que regula les funcions i potenciant la capacitat autocurativa que tots posseïm, per aconseguir d'aquesta manera la milloria o curació de les malalties.

Els remeis que s'utilitzen en l'homeopatia són petites dosis de substàncies naturals extretes de plantes, animals o minerals, altament diluïdes i que no contenen substàncies químiques (excepte lactosa i sucre).

Està indicada per totes les persones: aquelles que desitgin millorar la seva salut actual i les que pateixin algun trastorn o problema específic. És excel·lent per dones embarassades i nens ja que no té toxicitat ni efectes secundaris. Amb l'homeopatia es poden tractar diferents patologies: respiratòries, digestives, ginecològiques, dermatològiques, emocionals, renals, osteomusculars, etc.

Es recomana visitar a l'homeòpata regularment per mantenir una bona salut i de manera preventiva.

Galeria

Demana hora