Teràpies Naturals

flors de bach.jpg

Flors de Bach

Les Flors de Bach es un sistema de curació desenvolupada pel Dr. Bach, un prestigiós metge bacteriòleg i homeòpata britànic. 

Aquest sistema es basa en 38 essències florals, cadascuna de les quals treballa una emoció en específic. 

Les Flors de Bach les poden prendre tant nens com adults, inclús les hem preparat per a plantes i animals

Aplicacions: insomni, ansietat, estrès, problemes d'adaptació, tristesa, depressió, obsessions, fòbies... inclús son ideals per a persones que estan deixant de fumar o fan dieta. 

Massatges Terapèutic

Alleuja l'estrès o els dolors deguts a problemes múscul-esquelètics amb les millors tècniques.

Els tipus de massatges que trobaràs al nostre centre son:

  • Quiromassatge

  • Reflexologia podal

  • Drenatge Limfàtic

  • Craneo-Sacral

  • Osteopatia

  • Ayurveda

Masaje relajante
Image by Darius Bashar

Bio-Descodificació Emocional


És un mètode que se basa en descobrir i facilitar l'alliberació de les emocions ocultes que no hem sigut capaç@s d'expressar de forma conscient, i que es manifesten a la nostra vida mitjançant malestars o símptomes.

La descodificació neuro-emocional entén la malaltia com una resposta a una situació estressant que no ha estat ben gestionada i s'ha encallat en el nostre inconscient. El terapeuta ajuda a la persona a estimular els recursos que té per a sanar aquesta emoció/símptoma.


Carl G. Jung deia: "La enfermedad es el esfuerzo que hace la naturaleza para curar al hombre".

Reiki

Reiki significa "energia universal vital dirigida intencionalment". Aquesta tècnica nascuda al Japó durant el 1920, utilitza la imposició de mans per alliberar i desbloquejar l'energia vital estancada per motius emocionals o físics. 
El terapeuta, sense haver de tocar a la persona, ajuda a que la seva energia torni a fluir lliurement.

El tratamiento de Reiki
acupuntura

Acupuntura, Auriculoteràpia i Moxibustió

Aquestes tècniques formen part de la medicina tradicional xinesa i té els seus orígens fa més de 5.000 anys. 

Reequilibra l'energia vital (Qi) a través de l'estimulació dels punts energètics amb petites agulles situades a la pell molt superficialment.

Es poden tractar: dolors musculars, migranyes,  afectacions digestives o respiratòries,  problemes renals i de reproducció,  insomni, ansietat, estrès...

Test HLBO o anàlisi cel·lular

Aquesta tècnica d'anàlisi de la sang mitjançant un microscopi ens mostra l'estat general del organisme per poder detectar i prevenir malalties, desequilibris o carències nutricionals. 

Què podem detectar mitjançant l'HLBO?

· Problemes congènits, degeneratius o crònics (cardiovascular, respiratori, hepàtic, renal, circulatori, oncològic, auto-immunes o limfàtics).

· Al·lèrgies o intoleràncies.

· Metalls pesants en sang.

· Fatiga crònica, estrès elevat.

placa de Petri
Plan de dieta

Nutrició i Dietes personalitzades

Amb la nostra professional especialitzada en nutrició, aprendràs a menjar d'una manera sana i a perdre pes de manera senzilla i ràpida.


Els teus objectius nutricionals poden millorar gràcies a la Auriculoteràpia, una tècnica que utilitza unes boletes que es situen a les orelles, que ajuden a controlar l'estrès, l'ansietat de picoteig o la retenció de líquids, entre d'altres.